Zorganizowanie i przeprowadzenie kursu kucharza małej gastronomii w ramach projektu „O krok do przodu” współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego
RSSZamówienie na: | Zorganizowanie i przeprowadzenie kursu kucharza małej gastronomii w ramach projektu „O krok do przodu” współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego |
---|---|
Stan zamówienia: | Rozstrzygnięte |
Numer sprawy: | ZP.260.1.4.2020.RPO |
Zamawiający: | Miasto Jastrzębie-Zdrój, Ośrodek Pomocy Społecznej |
Tryb zamówienia: | przetarg nieograniczony |
Rodzaj zamówienia: | Usługi społeczne lub inne usługi |
Wartość szacunkowa: | postępowania poniżej progów unijnych |
Termin składania ofert: | 17.08.2020 11:00 |
Miejsce składania ofert: | Ośrodek Pomocy Społecznej ul. Opolska 9, pok. 57 |
Rozstrzygnięcie:
Za najkorzystniejszą uznano ofertę złożoną przez firmę:
Wiedza Umiejętność Rozwój Sp. zo.o.
ul. Cieszyńska 3A, 43-430 Skoczów
Odpowiedzialny za treść: | Monika Konieczny |
---|---|
Data wytworzenia: | 06.08.2020 |
Opublikował w BIP: | Katarzyna Wołczańska |
Data opublikowania: | 06.08.2020 13:22 |
Ostatnio zaktualizował: | Katarzyna Wołczańska |
Data ostatniej aktualizacji: | 20.08.2020 15:35 |
Liczba wyświetleń: | 685 |